Història

La nostra història

 

Novarly recull l’experiència de tota una trajectòria familiar dedicada a la bugaderia. Fundada el 2017 per Pep Vila, amb més de 30 anys d’experiència en el sector.

 

Els coneixements tècnics recollits i posats en pràctica durant tots aquests anys formen part del knowhow de l’empresa. Especialment valorats en el sector per tots els nostres coneixements en el lloguer de roba (Renting Tèxtil).

 

Alhora, som coneixedors de la importància d’un bon tracte amb el client, sempre proactius davant de qualsevol necessitat.

 

L’objectiu de Novarly és doncs oferir als seus clients tots els avantatges d’una empresa mitjana: un servei de qualitat amb un tracte proper i personalitzat per a cada client, servint a hotels i apartaments turístics de la província de Barcelona.

La nostre història

 

Novarly recull l’experiència de tota una trajectòria familiar dedicada a la bugaderia. Fundada el 2017 per Pep Vila, amb mes de 30 anys d’experiència en el sector.

 

Els coneixements tècnics recollits i posats en pràctica durant tots aquests anys formen part del knowhow de l’empresa. Especialment valorats en el sector per tots els nostres coneixements en el lloguer de roba (Renting Textil).

 

Alhora, som coneixedors de la importància d’un bon tracte amb el client, sempre proactius davant de qualsevol necessitat.

 

L’objectiu de Novarly és doncs oferir als seus clients tots els avantatges d’una empresa mitjana: un servei de qualitat amb un tracte proper i personalitzat per a cada client, servint hotels i apartaments turístics de la província de Barcelona.